Írások    
KMKF Társadalmi szervezetek munkacsoport ülés
2013. december 12.
Írások    
KMKF Szórvány-diaszpóra munkacsoport ülése
2013. november 5.
Írások    
KMKF Regionális munkacsoport és NÖB Autonómia albizottság együttes ülésének állásfoglalása
2012. június 12.
Írások    
KMKF Regionális munkacsoport és NÖB Autonómia albizottság együttes ülése
2013. június 12.
Írások    
KMKF Szakpolitikai munkacsoport ülése
2013. május 29.
Írások    
KMKF Állandó Bizottság ülése
2013. május 14. (kedd)
Írások    
KMKF Szórvány-diaszpóra munkacsoport ülése
Sajtószemle
Budapest, 2012. október 10., szerda (MTI) - Naponta kap majd tájékoztatást a magyar diaszpóra Magyarországról, hogy szervezeteik hozzá tudjanak járulni az országkép javításához a világban - jelentette ki Révész Máriusz kedden a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) szórvány-diaszpóra munkacsoportjának ülésén történteket ismertető sajtótájékoztatóján.
Írások    
KMKF Regionális önkormányzati munkacsoport 2012. május 30-i ülése
Sajtószemle
Budapest, 2012. május 30., szerda (MTI) - Az elmúlt időszakban a környező országokban lezajlott választások és az autonómiára gyakorolt hatásáról volt szó többek között a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma önkormányzati munkacsoportjának szerdai budapesti ülésén.
Írások    
KMKF Plenáris Munkaülés (2011. december 2.)
Sajtószemle
Budapest, 2011. december 1., csütörtök (MTI) - Plenáris munkaülést tart a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) pénteken, a tanácskozáson megvitatják az országgyűlési képviselők választásáról szóló törvényjavaslatot.
Mivel az előterjesztés vitáját a tervek szerint pénteken reggel kezdi meg az Országgyűlés, ezért módosító javaslatok még nem érkezhettek, így elsőként a KMKF tagjainak lesz módjuk arra, hogy kifejtsék véleményüket a törvényjavaslattal kapcsolatban - olvasható az Országgyűlés sajtószolgálatának tájékoztatójában.    A találkozó Kövér László, az Országgyűlés elnökének köszöntőjével kezdődik, majd Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes ad tájékoztatást a kormány nemzetpolitikájáról.
Írások    
KMKF Társadalmi szervezetek munkacsoport alakuló ülése
Sajtószemle

Budapest, 2011. december 1., csütörtök (MTI) - Megtartotta alakuló ülését a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma társadalmi szervezetek munkacsoportja csütörtökön a Parlamentben, a tanácskozás napirendjén egy civil adatbázis létrehozása és a népszámlálások tapasztalatai szerepeltek.

Írások    
Szórvány-diaszpóra munkcsoport alakuló ülése
Sajtószemle
Budapest, 2011. november 22., kedd (MTI) - Megalakult a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának (KMKF) szórvány-diaszpóra munkacsoportja kedden a Parlamentben, a résztvevők egyebek között a Magyar Szórvány Napjáról, a kollégiumi hálózat erősítéséről és a diaszpórában élők programjainak bővítéséről tárgyaltak. A KMKF plenáris ülését december 2-án tartják.
Írások    
KMKF Szakpolitikai munkacsoport alakuló ülése
Sajtószemle
Budapest, 2011. november 16., szerda (MTI) - Megalakult a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) szakpolitikai munkacsoportja szerdán a parlamentben, a tanácskozás délelőtti napirendjén többek között az infrastruktúra fejlesztése, a kistérségek együttműködési lehetőségei szerepeltek.
  

KÖNYV


AJÁNLÓ


AKTUÁLIS
Statútum
A Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának Statútuma
A Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) 2006. szeptember 8-án alkotott és 2009. szeptember 11-én módosított Statútumának kiegészítése.
Tovább


KIEMELT HÍR
Plenáris Ülés állásfoglalása
A KMKF 2011. március 11-i Plenáris Ülésének állásfoglalása
Tovább

KÉPGALÉRIA
Plenáris ülés
2013. február 15.

DOKUMENTUMOK

ASSZIMILÁCIÓS FOLYAMATOK
AZ ERDÉLYI, FELVIDÉKI, KÁRPÁTALJAI ÉS VAJDASÁGI MAGYARSÁG KÖRÉBEN
1996-2011
 


ÉRTÉKREND ÉS ÉLETMÓD VÁLTOZÁSOK
AZ ERDÉLYI, FELVIDÉKI, KÁRPÁTALJAI ÉS VAJDASÁGI MAGYARSÁG KÖRÉBEN
1997-2011
 

A kutatási dokumentációk bármely adatának további felhasználásához az Országgyűlés Hivatala, valamint a B-Fókusz Intézet hozzájárulása szükséges.


 
 
info@kmkf.hu Impresszum | Archivum | Linkgyűjtemény info@kmkf.hu