Írások    
KMKF Regionális önkormányzati munkacsoport 2012. május 30-i ülése
Sajtószemle
Budapest, 2012. május 30., szerda (MTI) - Az elmúlt időszakban a környező országokban lezajlott választások és az autonómiára gyakorolt hatásáról volt szó többek között a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma önkormányzati munkacsoportjának szerdai budapesti ülésén.
Írások    
KMKF Plenáris Munkaülés (2011. december 2.)
Sajtószemle
Budapest, 2011. december 1., csütörtök (MTI) - Plenáris munkaülést tart a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) pénteken, a tanácskozáson megvitatják az országgyűlési képviselők választásáról szóló törvényjavaslatot.
Mivel az előterjesztés vitáját a tervek szerint pénteken reggel kezdi meg az Országgyűlés, ezért módosító javaslatok még nem érkezhettek, így elsőként a KMKF tagjainak lesz módjuk arra, hogy kifejtsék véleményüket a törvényjavaslattal kapcsolatban - olvasható az Országgyűlés sajtószolgálatának tájékoztatójában.    A találkozó Kövér László, az Országgyűlés elnökének köszöntőjével kezdődik, majd Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes ad tájékoztatást a kormány nemzetpolitikájáról.
Írások    
KMKF Társadalmi szervezetek munkacsoport alakuló ülése
Sajtószemle

Budapest, 2011. december 1., csütörtök (MTI) - Megtartotta alakuló ülését a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma társadalmi szervezetek munkacsoportja csütörtökön a Parlamentben, a tanácskozás napirendjén egy civil adatbázis létrehozása és a népszámlálások tapasztalatai szerepeltek.

Írások    
Szórvány-diaszpóra munkcsoport alakuló ülése
Sajtószemle
Budapest, 2011. november 22., kedd (MTI) - Megalakult a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának (KMKF) szórvány-diaszpóra munkacsoportja kedden a Parlamentben, a résztvevők egyebek között a Magyar Szórvány Napjáról, a kollégiumi hálózat erősítéséről és a diaszpórában élők programjainak bővítéséről tárgyaltak. A KMKF plenáris ülését december 2-án tartják.
Írások    
KMKF Szakpolitikai munkacsoport alakuló ülése
Sajtószemle
Budapest, 2011. november 16., szerda (MTI) - Megalakult a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) szakpolitikai munkacsoportja szerdán a parlamentben, a tanácskozás délelőtti napirendjén többek között az infrastruktúra fejlesztése, a kistérségek együttműködési lehetőségei szerepeltek.
Írások    
KMKF Regionális önkormányzati munkacsoport alakuló ülése
Sajtószemle
Budapest, 2011. november 10., csütörtök (MTI) - Megtartotta alakuló ülését a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma regionális önkormányzati munkacsoportja csütörtökön a Parlamentben, a résztvevők fő célként az autonómia törekvések sikerre vitelét jelölték meg a határon túli magyarság számára.
Írások    
Szórványstratégia
A Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának (KMKF) Külügyi és Európa-ügyi Albizottság 2010. február 4-i ülése által megvitatott és előterjesztett szöveg
Áttekintő összegzés:
Írások    
Kettős Állampolgárság
Kettős állampolgárság gyakorlata az EU tagállamokban
I. AZ ÁLLAMPOLGÁRSÁG JOGINTÉZMÉNYÉNEK HAGYOMÁNYOS ÉS POSZTMODERN MODELLJEI
  

KÖNYV


AJÁNLÓ


AKTUÁLIS
Statútum
A Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának Statútuma
A Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) 2006. szeptember 8-án alkotott és 2009. szeptember 11-én módosított Statútumának kiegészítése.
Tovább


KIEMELT HÍR
Plenáris Ülés állásfoglalása
A KMKF 2011. március 11-i Plenáris Ülésének állásfoglalása
Tovább

KÉPGALÉRIA
Plenáris ülés
2013. február 15.

DOKUMENTUMOK

ASSZIMILÁCIÓS FOLYAMATOK
AZ ERDÉLYI, FELVIDÉKI, KÁRPÁTALJAI ÉS VAJDASÁGI MAGYARSÁG KÖRÉBEN
1996-2011
 


ÉRTÉKREND ÉS ÉLETMÓD VÁLTOZÁSOK
AZ ERDÉLYI, FELVIDÉKI, KÁRPÁTALJAI ÉS VAJDASÁGI MAGYARSÁG KÖRÉBEN
1997-2011
 

A kutatási dokumentációk bármely adatának további felhasználásához az Országgyűlés Hivatala, valamint a B-Fókusz Intézet hozzájárulása szükséges.


 
 
info@kmkf.hu Impresszum | Archivum | Linkgyűjtemény info@kmkf.hu